0
Winkelwagen
€ 0,00
Water&Wind streeft ernaar enkel artikelen te leveren van een uitstekende kwaliteit. Mocht het onverhoopt gebeuren dat u een beroep dient te doen op de wettelijke garantie of fabrieksgarantie, dan zullen we in overleg met u een tot een geschikte oplossing komen.
 
Wettelijke garantie
 
De wettelijke garantie houdt in dat het product deugdelijk moet zijn. U moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Wat u van een product kunt verwachten, hangt af van de volgende zaken: wat wij als verkoper aangeven, wat er in reclame-uitingen is gezegd, het merk, de prijs en of het product nieuw of tweedehands is.
 
Suggesties
 
Heeft u tips, verbetermogelijkheden, op- of aanmerkingen over onze dienstverlening, die wat u betreft niet officieel als klacht vastgelegd hoeven worden? Stuur ons uw suggestie door naar suggesties@waterwind.nl
 
Klacht
 
Indien u een klacht heeft over de producten van Water&Wind of over onze dienstverlening, dan kunt u dit telefonisch of via e-mail ( klachten@waterwind.nl ) aan ons kenbaar maken. Via e-mail ontvangt u op kantoordagen binnen 48 uur een ontvangstbevestiging. We zullen daarnaast uiterlijk binnen vijf werkdagen inhoudelijk reageren op uw klacht.
 
Onder de volgende omstandigheden is een product uitgesloten van garantie:
 
- Aantoonbaar ander gebruik dan in het dagelijks gebruik mag worden aangenomen ten gevolge waarvan beschadigingen zijn ontstaan.
- Slijtage wat verwacht mag worden gedurende normaal gebruik.
- Een product wordt zonder enige kennisgeving vooraf retour gestuurd.
 
Water&Wind zal altijd in samenspraak met u proberen tot een bevredigende oplossing te komen.
 
Alle bedragen zijn inclusief btw