0
Winkelwagen
€ 0,00
- Uw bestelling thuis laten thuisbezorgen.
- Verzendkosten
- Uw bestelling ophalen in één van onze winkels
- De status van uw bestelling opzoeken

 

Verzending aan huis


Bestellingen in de online winkel van Water&Wind worden verzonden via de pakketservice van PostNL.

Als u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt*, wordt in de meeste gevallen de bestelling dezelfde dag nog aan u verzonden. Bestelt u een product in het weekend óf op een werkdag na 16:00 uur, dan geldt de levertijd vanaf de eerstvolgende werkdag.

Mocht het zijn dat we de vermelde levertijd niet halen, dan wordt u hiervan direct op de hoogte gebracht in de bevestigingsmail van uw bestelling. U kunt de order dan nog kosteloos annuleren.

 

Gratis verzending boven de € 49,-


Is uw adres in Nederland, dan betaalt u bij Water&Wind geen verzendkosten bij besteding vanaf € 49,-. Daaronder betaalt u € 5,00 (Nederland).

Indien u enkel cadeaukaart(en) heeft besteld, dan berekenen we slechts € 0,99 verzendkosten. Weegt uw product meer dan 11kg, wordt contact met u opgenomen omtrent de levering/ verzendkosten.

 

Ophalen in een fysieke winkel van Water&Wind


U kunt ervoor kiezen om artikelen af te halen in een fysieke winkel van Water&Wind. Water&Wind verzendt uw bestelling dan naar de betreffende winkel. Tijdens het bestelproces kunt u deze optie kiezen en de gewenste winkel aangeven. De bestelling of een deel ervan kan gedurende de openingstijden van het gekozen winkel worden afgehaald. Bij het ophalen in de winkel dient u de orderbevestiging/factuur (e-mail) mee te nemen. In de winkel zal deze bevestiging, na ondertekening voor ontvangst, worden ingenomen.


Voor verzending naar een fysieke winkel van Water&Wind berekenen we geen verzendkosten.

Ook hier geldt dat als u voor 16:00 uur bestelt (en betaalt) de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt aan het betreffende filiaal. Normaliter kunt u het dan de volgende werkdag ophalen. D.m.v. de Track & Trace code kunt u zien wanneer de bestelling voor u klaar ligt.

 

Bestelling volgen


Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u hiervan per e-mail bericht (incl. Track & Trace code). Deze e-mail ontvangt u rond middernacht op de dag van verzending. De volgende dag kunt u m.b.v. de Track & Trace code de zending volgen. Verzending geschiedt via PostNL pakketservice.


 
Alle bedragen zijn inclusief btw